2024 május 05

RSS Facebook

2011. október 07. péntek, 12:18

Az Amsterdam RAI és a KLM még több eseményt vonzanak Amszterdamba

Értékelés:
(1 értékelés)


Az Amsterdam RAI és a KLM egy több évre szóló szerződést kötöttek, amiben megállapodnak, hogy egyesítik erőiket nemzetközi kiállítások, konferenciák, események és azok látogatóinak Amszterdamba vonzása céljából versenyképes áron.









Ajánlattételi eljárás

Az Amsterdam RAI és a KLM szorosan együttműködik, hogy a nagy nemzetközi eseményeket Amszterdamba vonzzák. A közös vállalkozás körülbelül 25 versenytárgyalási eljárásra terjed ki évente nagy nemzetközi kiállítások és konferenciák szervezésére. A KLM a szervezőknek repülőutakat kínál, és lehetővé teszi számukra, hogy Amszterdamba utazzanak, és megtapasztalják az Amsterdam RAI és a KLM-mel való utazás előnyeit. Ráadásul az Air France & KLM Global Meetings on-line foglalási rendszer számos előnyt nyújt a szervezőknek, látogatóknak és kiállítóknak.


“A City Wide Congresses Taskforce (Városi Kongresszusok Munkacsoport) társasággal együttműködésben az Amsterdam RAI beveszi a KLM-et az összes ajánlattételi eljárásába kiállítások, konferenciák és más események szervezésére”, tájékoztatott Hans Bakker, az Amsterdam RAI igazgatótanács elnöke. A Városi Kongresszusok Munkacsoport az Amsterdam RAI, az Amszterdam Turizmus és Eseményszervezés Tanács (ATCB), az Amszterdam Schiphol Repülőtér, a GVB amszterdami közszállítási vállalat, a TCA amszterdami taxi-szolgáltatás, szállodák és az Amszterdam Gazdasági Ügyek osztálya közötti együttműködés eredménye.  A Munkacsoport célja többszörös ajánlattételek hatékony megszervezése nagyméretű események szervezésére.


Az Air France & KLM Global Meetings

Az Air France & KLM Global Meetings a kiállítások, konferenciák és események szervezőinek egy ingyenes on-line eszközt nyújt, ami egyedi a légiszállítás iparágban. Ezáltal a szervezők vonzóbbá tehetik az általuk szervezett eseményt a látogatók és kiállítók számára 5 és 10% közötti árkedvezmény biztosításával a legtöbb KLM és Air France jegyárból. A szervezők emellett ingyenes repülőjegyekben is részesülnek. „Az Amsterdam RAI által nyújtott vonzó és rugalmas szervezés az Air France & KLM Global Meetings foglalási eszközzel és a nagyszámú repülőjárattal még inkább vonzó helyszínné teszik Amszterdamot”, tájékoztatott Harm Kreulen, a KLM Hollandia igazgatója.

Promóció és szolgáltatások

A KLM a saját médiumait is használja (a repülőút során és a 70-nél több piacon, ahol jelen van), hogy tájékoztassa a lehetséges látogatókat a kiállítások, konferenciák és események tekintetében. Az Amsterdam RAI befektetéseket végez a látogatói élmény optimalizálásába, beleértve egy ügyfélszolgálati pultot az utasok bejelentkezése és a járatok közötti átszállás céljából.

Egyesült erővel

A partnerségi kapcsolat tovább erősíti Amszterdam pozícióját, mint fő célállomás és nemzetközi központ kiállítások és konferenciák szervezésére. A KLM-mel és annak kiterjedt hálózatával a Schiphol csomópont, az Amsterdam RAI és Hollandia nagyon sokat nyújt a (nemzetközi) kiállítások és konferenciák látogatóinak. Az Amsterdam RAI generálja az amszterdami éves üzleti turizmus jelentős részét, míg a KLM Csoport járatokat üzemeltet Amszterdam és 185 repülőtér között világszerte, és így közvetlen kapcsolatot kínál a világ legtöbb fontos gazdasági régiója fele. A SkyTeam légiszövetség tagjaként a KLM egy olyan hálózat tagja, amely 921 célállomást köt össze 168 országban.

Fotó: Varga Zoltán