2024 április 28

RSS Facebook

2011. november 24. csütörtök, 12:33

Az Air France egymilliomodik Premium Voyageur utasát köszönti

Értékelés:
(1 értékelés)


Egy indiai utasunk a reflektor fényben

Az új fedélzeti osztály 2009. őszi bevezetését követően az Air France ma üdvözölte egymilliomodik Premium Voyageur (emelt szintű turista) utasát. Az esemény megünneplésére az Air France váratlan meglepetésben részesítette különleges utasát, amikor az bejelentkezett AF218-as számú Párizs-Charles de Gaulle és Mumbai között közlekedő járatára.








Mukesh Chawla úr — indiai üzletember, aki üzleti úton tartózkodott Párizsban — két oda-vissza jegyet vehetett át indiai kiindulással Premium Voyageur osztályon, valamint számos Air France márkajelzéssel ellátott ajándékot, többek között az Air France by Le Tanneur kollekció egy piros utazótáskáját. Az ajándékokat Jean-Pierre Chailloux, az ázsiai útvonalak értékesítési igazgatója adta át egy indiai ügyfélszolgálati képviselővel közösen az Air France Párizs-Charles de Gaulle-i különböző nemzetiségeket segítő különleges csapatából


„Kizárólag az Air France-szal utazom, és a díj egyszerre nagy megtiszteltetést és meglepetést is jelent a számomra. A Premium Voyageur osztályon különösen értékelem a kabin nyújtotta magánszférát és a nagy méretű lehajtható asztalt, amin kényelmesen és zavartalanul dolgozhatom.” Nyilatkozta Chawla úr.


A Premium Voyageur osztály 67 útvonalon üzemelő repülőgépeinken érhető el:

2011. december 11-től kezdve a Premium Voyageur osztály elérhető lesz az Air France teljes hosszú távú hálózatán, vagyis 67 célállomás irányába:

> Boeing 777-es repülőgépeinken (egyes úticélok kivételével),

> Airbus A330, A340 és A380-as repülőgépeinken


A Premium Voyageur osztály a Voyageur (turista) és az Affaires (business) osztály között található és 40%- kal több teret biztosít a Voyageur osztályhoz képest versenyképes áron. Ezt különösen értékelik a kis- és középvállalkozások és azok az ügyfelek, akik általában a Voyageur osztályon utaznak akár üzleti akár szabadidős motivációval. 

A Premium Voyageur osztály a következő szolgáltatásokat nyújtja:

 elsőbbségi földi szolgáltatás az Affaires osztályhoz hasonlóan (külön fenntartott utasfelvételi pultok, és elsőbbségi csomagfelvétel)

 magánszférát és kényelmet nyújtó, rögzített kagyló alakú ülések,

 közel 400 óra mennyiségű audió és videó programok az egyénileg vezérelhető 26 cm-es, képernyővel és zajszűrős fejhallgatóval,

 étkezés a Voyageur osztályhoz hasonlóan Michel Nugues, a “Toques du Ciel” tagja által készített fogásokkal.

 25%-kal több mérföld a Flying Blue-tagoknak a Premium Voyageur osztályon a Voyageur osztályhoz képest.


Fotó: Air France