2024 április 29

RSS Facebook

2011. december 09. péntek, 14:01

Okostelefonon csak 30 másodperc kell a repülőjegy-foglaláshoz az easyJetnél

Értékelés:
(0 értékelés)


Az easyJet ma bevezeti első okostelefon alkalmazását, amellyel kevesebb, mint 30 másodperc alatt lefoglalhatják jegyeiket az utasok, az 580 járat bármelyikére. Az ingyenes, Iphone-on és androidos okostelefonon egyaránt működő foglalási alkalmazás jelenleg a leggyorsabb a légitársaságokhoz köthetőek közül.









A brit légitársaság kimagaslóan gyors alkalmazásával mindössze pár érintés szükséges a foglaláshoz. A felhasználó bejelentkezik, kiválasztja úti célját és utazásának dátumait, majd meg kell adnia biztonsági kódját, hogy visszaigazolja és elindítsa a foglalási folyamatot. Az alkalmazással a jegyek standard és a flexi áron egyaránt elérhetőek. A felhasználók továbbá poggyászt, sportfelszerelést és speedy boardingot, azaz elsőbbségi helyfoglalást is hozzáadhatnak foglalásukhoz akár két órával a felszállás ellőttig. Ezen felül lehetőségük van ellenőrizni a járatok menetrend szerinti, aktuális és várható repülési idejét érkezés, indulás, járatszám alapján.


Peter Duffy az easyJet európai marketing igazgatója a következőket fűzte az alkalmazás bevezetéséhez: „Az alkalmazás egy újabb módja annak, hogy megkönnyítsük az utazást. Hisszük, hogy az ehhez hasonló újításokkal még jobbá tehetjük a repülés élményét, hiszen szó szerint információt adunk utasaink kezébe. Kíváncsian várjuk a felhasználók visszajelzéseit, ezek alapján további fejlesztések hozzáadását is tervezzük.”


Az alkalmazás egyik különlegessége, hogy bejelentkezésnél egy személyre szabott főoldallal fogadja a felhasználót, amelyen megjelenik egy visszaszámláló a következő járatáig. A másik felhasználóbarát jellemzője, hogy öt nyelv közül – angol, francia, német, spanyol, olasz – lehet választhatni, továbbá különböző árfolyamokat beállítani. Az alkalmazás az Itunes App Store-ból, vagy az Android Marketből tölthető le.


Az alkalmazást bemutató videó a következő linken tekinthető meg: http://youtu.be/FiT_4I9_yE4

Az Itunes letöltés linkje a következő:

http://itunes.apple.com/hr/app/easyjet-mobile/id483568103

Az alkalmazásról további információkat a következő oldalon olvashat: http://www.easyjet.com/en/mobile.html