2024 április 28

RSS Facebook

2012. január 16. hétfő, 12:23

A SkyTeam legfontosabb utasai számára bevezeti a SkyPriority-t

Értékelés:
(0 értékelés)


A SkyTeam, a világméretű légiszövetség, a mai napon bejelentette a SkyPriority bevezetését, amely egy sor egyedi megjelenésű elsőbbségi szolgáltatást egyesít és kínál Elite Plus kártyával rendelkező, valamint első és business osztályon utazó utasainak. A SkyPriority-t annak érdekében alakítottuk ki, hogy a szövetség által használt valamennyi repülőtéren közös és egységes színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. A program bevezetése egyes csomóponti repülőtereken 2012 márciusában kezdődik és az azt követő néhány hónapban fokozatosan 800, majd 2013 elejére már 1000-nél is több repülőtéren kerül bevezetésre. 






A SkyPriority célja, hogy minden tagunk egy közös és átlátható szolgáltatáscsomagot nyújtson valemennyi repülőtéri elsőbbségi szolgáltatás tekintetében. Az új megkülönböztetett arculat segíti utasainkat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tájékozódjanak a repülőtereken. Továbbá az új közös program a repülőtéri személyzet számára könnyebbséget jelent a jogosult utasok felismerésében és a nekik való segítségnyújtásban is egyaránt.

A Delta Air Lines, a SkyTeam alapító tagja alkotta meg a SkyPriority márkát és 2010-ben vezette be termékét utazóinak. A projekt sikerének köszönhetően a SkyTeam a légiszövetségek közül elsőként vette át és foganatosítja a programot valamennyi jelenlegi és jövőbeni tagja részvételével a világ minden táján.

A SkyPriority szolgáltatásai:

- Elsőbbségi csomag kiadás

- Elsőbbségi utasfelvétel

- Elsőbbségi kiszolgálás a repülőtéri jegyirodákban

- Elsőbbségi átszálló pultok

- Elsőbbségi sorok az utasbiztonsági ellenőrzésnél (a repülőtéri infrastruktúrától függően)

- Elsőbbségi beszállás

- Elsőbbségi csomag kiadás

„A SkyPriority azon folyamatos erőfeszítéseinket igazolja, hogy az utasélmény növelése mennyire fontos számunkra. A repülőtereken való azonos színvonal és következetesség révén tovább egyszerűsítjük és gyorsítjuk a repülőtereken való átjutást.” Mondta Michael  Wisbrun. „Ez az eddigi legnagyobb közös SkyTeam-projekt és kitűnően példázza, milyen szorosan működnek együtt tagjaink, hogy utasainkat még nagyobb előnyökhöz juttassák.”

A SkyPriority szolgáltatásait figyelemfelkeltően, könnyen megkülönböztethetően helyezzük el a világ minden táján repülőtereinken és ugyanezt a jelzést arra jogosult utasaink beszállókártyáján is elhelyezzük, hogy bármely repülőtéren azonnal felismerhetőek legyenek.

Minden tag légitársaságunk saját bevezetési munka- és időtervvel rendelkezik. Az első repülőterek, ahol találkozhatunk a közös SkyPriority programmal: Amszterdam, Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Prága, Sanghaj és Tajpej lesznek. 2013 elejére a SykPriority már 1000 repülőtéren lesz elérhető. A kezdeti időszakot követően további SkyPriority elsőbbségi szolgáltatások kerülnek bevezetésre.