2024 április 28

RSS Facebook

2012. január 16. hétfő, 13:48

Az Air France folyamatosan fejleszt 2012-ben is business osztályú utasai érdekében

Értékelés:
(0 értékelés)


Az Air France mindinkább arra törekszik, hogy business osztályon utazó ügyfeleinek a legkiválóbbat nyújtsa a francia életérzés művészetéből. A repülőgép felszereltségétől a felszolgált ételekig az Air France a még tökéletesebb élmény érdekében a modern letisztultságot és a kényelmet ötvözi.

Fedélzeti étkezések neves szakácsok újragondolásában:

A világon a legtöbb Michelin-csillaggal kitüntetett Joël Robuchon ételeivel színesített ételsorok, a kortárs dizájn-terméknek beillő menükártyák, az egyedi étkészlet, a fedélzeti tisztasági és szépségápolási csomag — amelyek rendszeresen megújulnak — mind azt bizonyítják, hogy az Air France szeret utasainak kedvében járni, valamint a francia konyha és életérzés nagykövetének szerepét betölteni.

A repülőgéppark kétharmadát már felszerelték az új business osztályú ülésekkel:



Az Air France folyamatosan szereli fel hosszú távú flottáját az új business osztályú ülésekkel, amelyek tágasabbak, 5 kg-mal könnyebbek és ággyá alakíthatóak. Az ülések még kényelmesebbek, és környezetbarátabbak is. A jelenleg több mint 25 útvonalon elérhető ülések 2012 végére a flotta kétharmadán (ez közel 70 repülőgépet jelent: köztük Boeing 777, Boeing 747, Airbus A330, Airbus A340 és Airbus A380) beszerelésre kerülnek.

Személyes törődés a fedélzeten:

Az Air France egy újabb lépése a személyre szabott szolgáltatások érdekében: konkrét és személyes gesztusok annak érdekében, hogy minden utas feledhetetlen pillanathoz jusson utazása során. A hosszú távú járatok légiutas-kísérői kurzuson vesznek részt, ahol elsajátítják ezen mozzanatok minden lényeges elemét. A vezető légiutas-kísérők közel 80%-a már elvégezte a tanfolyamot.

„A csoport jövedelmezőségét helyreállítani hivatott tervet úgy készítettük el, hogy abban továbbra is hangsúlyt fektettünk a business osztály fejlesztésére. A francia életérzést bemutató kifinomult business osztály az Air France működésének kulcseleme. Képességünk a megújulásra és az utasok mind magasabb fokú igényeinek kielégítésére tett erőfeszítéseink jelentik a siker zálogát.” Jelentett ki Alexandre de Juniac, az Air France elnök vezérigazgatója.

Air France