2018 március 22

RSS Facebook

Hirdetés
2012. február 10. péntek, 18:05

airberlin: a Malév törzsutasszint átvihető a topbonus programba

Értékelés:
(0 értékelés)

A megszűnt magyar légitársaság, a Malév utasai törzsutasszintjüket azonnal átvihetik az airberlin törzsutas programjába, a topbonusba. A Duna Club tagjai 2012. május 31-ig jelentkezhetnek a topbonus programba, így ők is élvezhetik Németország második legnagyobb törzsutas programjának előnyeit. 2012. február 6. óta az airberlin naponta indít járatokat Berlinből Budapestre kiváló Európán belüli csatlakozásokkal.

A Duna Club programból a topbonus programba való átjelentkezéssel kapcsolatos információkat az érdeklődők az airberlin.com/dunaclub oldalon találják meg. A regisztrálást követő 14 napon belül a résztvevők postai úton megkapják a Duna Club szintjüknek megfelelő topbonus kártyát.

A topbonus programnak jelenleg több mint 2,8 millió résztvevője van, akik exkluzív előnyökben részesülnek számos topbonus partnernél, pl. szállodákban, autóbérlés során, biztosítási szolgáltatások vagy folyóiratok esetében. Az összegyűjtött mérföldek ingyenes utazásokra, illetve airberlin Business Class Upgrade (üzleti osztályú felminősítés) céljára lehet beváltani. A légitársaság 2012. március 20-ára tervezett csatlakozása a oneworld® légiszövetséghez még vonzóbbá teszi a topbonus programot a törzsutasok számára. Az airberlin törzsutas programjával kapcsolatos további információkat online az airberlin.com/topbonus oldalon talál.

Forrás: Budapest Airport