2024 április 20

RSS Facebook

2012. február 29. szerda, 11:05

Kritikus helyzetben is felelős vállalatként

Értékelés:
(0 értékelés)


A légiközlekedési szakma egyik legnagyobb éves partnertalálkozója alkalmából idén nem csak üzleti partnereit díjazta a Budapest Airport, amely ezúttal ötezer euro értékű támogatást ajánlott fel a Budapesti Műszaki Egyetem Repülők és Hajók Tanszékének.

A felajánlásról február 16-án a VAM Design Centerben tartott hagyományos rendezvényen az intézmény professzorát, Dr. Rohács Józsefet értesítette a repülőteret üzemeltető cég.









A támogatás értékét mindenképp emeli, hogy a nemzeti légitársaság leállása miatt a Budapest Airport jelentős bevételkieséssel kénytelen számolni és ennek következtében szinte minden lehetséges módon arra törekszik, hogy minimalizálja veszteségeit, megtakarításokat érjen el és számottevően csökkentse kiadásait. A támogatás egyértelmű jelzés azonban arra vonatkozóan, hogy az üzemeltető a krízis által megkövetelt takarékosság mellett is fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalás különböző formáit. A felelős működésre vonatkozóan tavaly a Budapest Airport átfogó stratégiát dolgozott, amely mellé jelentős anyagi forrást is elkülönített, azonban a Malév elvesztése miatt kénytelen volt felülvizsgálni és átmenetileg felfüggeszteni támogatási politikáját.

Kép és szöveg: Budapest Airport