2024 április 26

RSS Facebook

2012. március 26. hétfő, 10:15

Megérkezett a Wizz Air ötödik Airbus-a Budapestre

Értékelés:
(0 értékelés)


Vasárnap fogadta budapesti flottája kötelékébe az ötödik Airbus 320-as repülőgépet a Wizz Air. Ez már a második a tervbe vett három új gép közül, amelyekkel a légitársaság hazai flottáját mindössze három hónap leforgása alatt duplájára növeli. Szintén vasárnap indult el a légitársaság nyári menetrendje a tavalyihoz képest 50 százalékos budapesti járatkapacitás növekedéssel.

Most indult nyári menetrendjében húsz dél-európai célállomást kínál a légitársaság, kétszer annyit, mint a téli időszakban. Tizenöt ezek közül népszerű tengerparti nyaralóhely, mint például Várna, Thesszaloníki vagy Malaga, amelyek különösen népszerűek a magyar turisták körében.




A Wizz Air az egyéb közkedvelt útvonalak kapacitását is megnövelte, így a London-Luton járatét is, amely a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt gyakori úti célja. A megnövelt flottaméret lehetővé teszi, hogy nyáron immár naponta három járat repüljön a magyar és a brit főváros között.

A flotta ötödik tagjának első útján a személyzet magyaros ajándékreggelivel kedveskedett az utasoknak útban London-Luton felé.

Kép és szöveg: Turizmus Online