2024 március 29

RSS Facebook

2012. március 27. kedd, 13:36

Germanwings: több járat Stuttgart és Budapest között

Értékelés:
(0 értékelés)


A Germanwings számos új célállomással kezdi meg a nyári időszámítást: a német diszkont légitársaság a 2012. április 1-jén, vasárnap életbe lépő nyári menetrendben a két legnagyobb központi repülőteréről, Köln/Bonnból és Stuttgartból kínálja a legtöbb új úticélt.

A Rajna-vidékről kilenc, Baden-Württemberg-ből pedig tíz új célállomást kínál utasainak, miközben a berlini és dortmundi bázisrepülőtereken is jelentkezik újdonságokkal. A légitársaság továbbá 2012. április 17-től megnöveli járatai számát a Stuttgart-Budapest útvonalon, így keddenként és csütörtökönként már két járat közlekedik majd Stuttgart és a magyar főváros között.





A Germanwings a székhelyéül szolgáló Köln/Bonn repülőtérről tovább terjeszkedik déli irányba: június elejétől Marokkó legnagyobb városa, a napfényes Casablanca is elérhető lesz az utasok számára, így Tunisszal, Tangerrel és Nadorral együtt már négy észak-afrikai célállomás szerepel a légitársaság nyári menetrendjében. A Köln/Bonnból elérhető új úticélok között található továbbá London-Heathrow, Nápoly, Jerez de la Frontera, Catania és Rijeka. A Légitársaság néhány útvonalon ugyanakkor növeli járatai számát, pl. a Köln/Bonn-Barcelona és Köln/Bonn-Prága között.

A Germanwings nyári menetrendjében a Stuttgarti repülőtérről érhető el a legtöbb új nyári úti cél. Itt is kiemelkedő szerepet kapott a déli irányú terjeszkedés. A következő napokban, hetekben Velencébe, Catania-ba, Dubrovnikba, Bilbao-ba, Brüsszelbe, Brémába, Manchesterbe, Milánóba és Rijekába indulnak az első új járatok. London-Heathrow pedig már február közepe óta szerepel új úticélként Stuttgartból a Germanwings kínálatában.
Germanwings – Európa diszkont légitársasága

Turizmus Online

Fotó: Airbus