2024 április 26

RSS Facebook

2012. március 28. szerda, 11:26

JetKonnekt néven működik ezentúl a Jet Airways fapados üzletága

Értékelés:
(0 értékelés)


Konszolidálta és újra márkázta diszkont szolgáltatásait az indiai légitársaság. 

Egyetlen márkanév alá szervezte diszkont szolgáltatásait a Jet Airways, India vezető nemzetközi légitársaság. Március 25-től a Jet Airways Konnekt és a JetLite ajánlatait a közös JetKonnekt márkanév alatt találhatja meg az utazóközönség. Az új névvel párhuzamosan a légitársaságok üzemelése nem változik, továbbra is önálló vállat marad a Jet Airways (India) Limited és JetLite (India) Limited.





A JetKonnekt létrehozásával egységesítik a márka alá tartozó diszkont szolgáltatásokat, a flottában Boeingek és ATR repülőgépek tartoznak, melyek új festést kapnak, a JetKonnekt színeivel. Egyes volnalakon a légitársaság prémium szolgáltatásokat is kínál, hasonlóan ahhoz, amit a Jet Airways "Preimiere" utasai is élvezhetnek, amelyet idővel több járatra is kiterjesztenek. A pilóták és az utaskísérők ugyanazt az egyenruhát viselik majd ezeken a gépeken, mint az anyavállalat, Jet Airways munkatársai.

A Jet Airways Konnekt és a JetLite légitársasági kódja egyaránt megmarad, a JetKonnekt járatok részben S2, részben 9W kód alatt repülnek.

Turizmus Online

Fotó: Jet Airways