2024 március 29

RSS Facebook

2012. április 02. hétfő, 09:46

Air France erősíti helyzetét Toulouse-ban

Értékelés:
(0 értékelés)


Április 1-vel, vasárnappal, az Air France Toulouse-i indulással 14 új járatot nyit Európában és a földközi-tengeri medencében vidéki kereskedelmi kampányának keretében.

Összesen heti 430 járatot kíván üzemeltetni Toulouse-ból 28 célállomásra és vissza, ami 20%-os kínálat-növekedést képvisel. Toulouse-i helyzetének erősítésével az Air France évi 630 000 utassal többet vár.






14 új célállomás Európában és a földközi-tengeri térségben

Az Air France 10 új közvetlen járatot indít Toulouse-ból Európába: Athénba, Berlinbe, Hamburgba, Malagába, Máltára, Nápolyba, Prágába, Sevillába, Velencébe és Bécsbe. A földközi-tengeri térségbe a Társaság Casablanca, Isztambul, Marrakech, Tunisz fele indít új, közvetlen járatokat. Ehhez jönnek  még a már az eddigi Toulouse-i indulással meglévő járatok Amszterdamba, Milánóba és Rómába.

A franciaországi belföldi hálózat újraszervezésének nyomán a főbb francia nagyvárosok fele csakúgy, mint a párizsi  Charles de Gaulle és Orly repülőterek fele  több férőhelyet kínálunk.

Hálózatának újraszervezésével, repülőgép-kapacitásainak jobb kihasználásával, valamint személyzete teljesítőképességének javításával az Air France jelentős költségmegtakarításra tett szert, s ezzel együtt megőrizte piaci elismertségét valamint márkanevével fémjelzett termékeit és szolgáltatásait. Idővel 350 önkéntes pilóta és légiutas-kísérő települ át Toulouse-ba.

Minden egyes Air France járaton az utasok ingyenesen részesülnek azon szolgáltatásokban, amiket ügyfeleink nagyra értékelnek: ingyen feladott poggyász, napilap-választék a beszálláskor, ülésválasztás, frissítő/uzsonna stb.

Kereskedelmi hadjárat igen vonzó jegyárakkal

Április 1-én Toulouse-ból, 3-án Nizzából történő járatainak indításával az Air France befejezi vidéki kereskedelmi kampányának bevezetését, amit 2011 októberében kezdett meg Marseille-i indulással történő járatnyitásokkal. Az új, vonzó árakon kínált ajánlatával már 500 000 utast hódított meg.

Három vidéki bázisáról, Marseilles-ből, Toulouse-ból és Nizzából az Air France több, mint heti 1 300 járatot indít idén nyáron Franciaországba, Európába valamint a földközi-tengeri térségbe. A Társaság célja, hogy e három új bázisa révén évente 2 millióval több utast szállítson.

« Mindenekelőtt azért határoztuk el vidéki bázisok létrehozását, Marseille-ben, Nizzában és a mai nappal Toulouse-ben, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és rendkívül jutányos árakon tudjunk számukra Air France repülőjegyeket kínálni, vidéki régióikból való indulással. 2 200 Air France-alkalmazottat irányítottunk át Toulouse-ba, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk számukra nyújtani, és hogy e kereskedelmi hadjáratunkat siker koronázza» nyilatkozta Alexandre de Juniac, az Air France elnök-vezérigazgatója.


Új Air France szolgáltatások a Toulouse-Blagnac repülőtéren

Válaszul a fejlődés által támasztott kihívásokra, és utasainak optimális szolgáltatás nyújtása végett, az   Air France járatok jegykezelését a Toulouse-Blagnac repülőtérre helyeztük át.

Új jegyirodával, illetve új önkiszolgáló eladással, és jegykezelő automatákkal várjuk az utasainkat, lehetővé téve számukra, hogy saját maguk kezeljenek be járatukra, illetve saját maguk nyomtassák ki csomagcímkéjüket. Ezen kívül új gyerekvárót létesítettünk az egyedül utazó gyerekek számára, és prémium utasaink számára egy új SkyPriority átjárót hoztunk létre a jegykezelő pultok mögött.

Kép és szöveg: Air France