2024 április 27

RSS Facebook

2012. május 03. csütörtök, 10:41

A KLM újraindítja Amszterdam-Dallas/Fort Worth járatát

Értékelés:
(0 értékelés)


A KLM Holland Királyi Légitársaság 2012. április 30-ával, hétfővel újraindította Amszterdam és Dallas/Fort Worth közötti közvetlen járatát. Ez a szolgáltatás csak a nyári szezonban üzemel, október 27-ig, szombatig.

”A KLM-et örömmel tölti el, hogy ismét közvetlen járatot üzemeltethet a nyári szezonban ezen idegenforgalmi és üzleti szempontból fontos városba”- nyilatkozta a KLM elnök-vezérigazgatója, Peter Hartman. “A Dallas/Fort Worthbe való járatnyitással, a KLM és a Delta immár húsz közvetlen járatot üzemeltet Amszterdam és észak-amerikai nagyvárosok között.






Az Amszterdam-Dallas/Fort Worth közötti járat heti öt alkalommal repül, Airbus A330-200-as repülőgéppel. A KL669-os számú Amszterdamból közép-európai idő szerint 10.30-kor induló gép helyi idő szerint 13.50-re érkezik meg Dallas/Fort Worthbe. A visszaúti járat, a KL670-es, helyi idő szerint 15h45-kor indul Dallas/Fort Worthből és közép-európai idő szerint 08.00-kor érkezik Amszterdamba.

A KLM 2008. márciusában repült először Dallas/Fort Worthbe. Tavaly télen a KLM és a Transzatlanti Együttműködés keretében vele együtt dolgozó partnere, a  Delta Air Lines úgy döntött, hogy ezen útvonalon csak nyáron üzemeltet járatot, tekintve, hogy a kereslet erős szezonális ingadozást tanúsított és a transzatlanti piacon az egész iparágban felesleges kapacitások mutatkoztak. A járatra a www.klm.com honlapon lehet jegyet váltani.

Azon Flying Blue törzsutasok számára, akik májusban, júniusban foglalnak Dallas/Fort Worth-be repülőjegyet, duplán írjuk jóvá a kapcsolódó mérföldeket. Napi több, mint 260 transzatlanti járatával, és 144 repülőgépet számláló flottájával, az  AIR FRANCE- KLM, Alitalia és Delta Air Lines által létrehozott Transzatlanti együttműködés célállomások széles körével áll utasai rendelkezésére, több transzatlanti járattal, vonzó tarifákkal és zökkenőmentes szolgáltatással.  A Transzatlanti Együttműködés hét gyűjtő-elosztó repülőtér köré szerveződik: Amszterdam, Atlanta, Detroit, Minneapolis, New York-JFK, Párizs-CDG és Róma Fiumicino köré.  

Kép és szöveg: Air France KLM