2024 április 27

RSS Facebook

2012. május 11. péntek, 09:16

A Wizz Air járatai a Liszt Ferenc repülőtér 2-es termináljára költöznek

Értékelés:
(1 értékelés)


A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága megerősítette, hogy 2012. május 30-tól valamennyi budapesti járata a Liszt Ferenc repülőtér 2-es termináljára érkezik, illetve onnan indul. A költözésre azért volt szükség, mert az ugyanazon a repülőtéri campuson található a 1-es terminál 2012. május 29-én bezár.

 







„Wizz Air valamennyi Budapestre, illetve Budapestről utazó utasát arra biztatja, hogy ismerkedjen meg a 2-es terminállal, illetve az oda vezető útvonalakkal. A részletekért érdemes ellátogatni a www.bud.hu honlapra. A 2-es terminál és Budapest belvárosa között kedvezményes árú repülőtéri transzfer a következő honlapon foglalható: wizzair.com/travel_services/airport_transfer


Mivel a Wizz Air valamennyi budapesti járata az 1-es terminál május 29-i bezárását követően május 30-tól az azzal azonos campuson található 2-es terminálról indul, illetve oda érkezik, javasoljuk, hogy utasaink ismerkedjenek meg a 2-es terminálhoz vezető útvonalakkal. A Wizz Air kedvező áron biztosít kényelmes transzfer járatokat a repülőtér és Budapest központja között, melyet a wizzair.com oldalon lehet lefoglalni” - nyilatkozta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

Kép és szöveg: Wizz Air