2024 április 27

RSS Facebook

2012. május 16. szerda, 15:51

A Budapest Airport üdvözli a Ryanair billundi járatát

Értékelés:
(0 értékelés)


A magyar utasok számára további úti célt kínál a nyáron a Ryanair azáltal, hogy Billundot is felvette nyári menetrendjébe.

Az első járat ma, május 16-án érkezett meg a magyar fővárosba. Billund csupán egy a Budapestről közlekedő ír diszkont légitársaság, a Ryanair 30 útvonala közül, így hozzájárulva a turizmus növekedéséhez Magyarországon. A Ryanair heti három alkalommal indítja billundi járatát: szerdán, pénteken és vasárnap.









A mai naptól kezdődően a magyar utasok is kikapcsolódhatnak a billundi LEGOLAND® élményparkjában, amely egyike Dánia legfontosabb turisztikai célpontjainak és tökéletes helyszín családi nyaraláshoz vagy rövidebb kikapcsolódáshoz is. Billund üzleteinek széles választékával, a környező vidék természeti szépségeivel, a szomszédos városok pedig egyéb lehetőségek széles tárházával, mint például múzeumok, állatkert, bárok, éttermek várja az oda látogatókat.

Kam Jandu, a Budapest Airport légiközlekedési igazgatója elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Ryanair feltette járataink térképére Billundot, ezzel lehetőséget kínálva, hogy Budapestről is ellátogassunk ebbe a csodás városba. Biztos vagyok benne, hogy az utazó közönség elégedett lesz, legyen célja egy LEGOLAND®-i látogatás vagy egy rövidebb dániai utazás és ez a közvetlen légi összeköttetés dán turistákat is vonzani fog Budapestre.”

Katarzyna Gaborec a Ryanair kereskedelmi és marketing vezetője elmondta: “A Ryanair örömmel jelenti be új billundi retúr járatát a nyári menetrendben Budapestről. Magyar utasainknak most még több lehetősége van 2012-es nyaralásunk helyszínének megválasztásához. A magyar utasok ellátogathatnak a billundi LEGOLAND® élményparkba, amennyiben a Ryanair alacsony jegyárait és “nincs üzemanyag felár” garanciáját választják Budapestről egy másik izgalmas helyre. Javasoljuk, hogy azonnal foglalja le jegyét a ryanair.com honlapján.

Kép és szöveg: Budapest Airport