2024 március 29

RSS Facebook

2012. június 15. péntek, 11:00

Újdonság: GO 4 TRAVEL iroda a 2B TerminálonÚjdonság: GO 4 TRAVEL iroda a 2B Terminálon

Értékelés:
(0 értékelés)


Átköltözött az 1. Terminálról és egyben bővítette is repülőtéri jelenlétét a GO 4 TRAVEL utazási iroda, amelynek új irodáját ma avatták fel ünnepélyes körülmények között a 2B terminálon.

A GO 4 TRAVEL látja el a Wizz Air magyar diszkont légitársaság képviseletét a repülőtéren.












A jól ismert lila-pink színkombinációról már messziről felismerni a GO 4 TRAVEL utazási iroda kioszkját a Budapest Airport 2B Termináljának indulási szintjén. Az új helyszínen a korábbinál kétszer tágasabb alapterületen immár három munkatárs látja el a legfontosabb idegenforgalmi- és légitársasági feladatokat. Ők képviselik a Wizz Air hazai diszkont légitársaságot a terminálon, közvetlenül értékesítenek repülőjegyet, lehet náluk szállást foglalni és utasbiztosítást kötni valamint számos egyéb szolgáltatást is igénybe lehet venni. Az utóbbi időben más, a repüléssel kapcsolatos kereskedelmi tevékenységet is folytattak, náluk lehetett a különféle légitársaságok gépeinek méretarányos makettjeit megvásárolni, méghozzá eredeti festéssel.

Az ajándéktárgyak értékesítése természetesen csak hab a tortán, a GO 4 Travel fő tevékenysége elsősorban a légitársasági képviseletben rejlik. Így például a repülőtér közelében lakóknak ezentúl nem kell majd a XVIII. kerületből vagy Vecsésről a városba utazniuk, ha repülőjegyet vagy nyaralást szeretnének vásárolni, elég, ha útba ejtik a ferihegyi 2B Terminált. A GO 4 TRAVEL egyéb meglepetéseket is tartogat: a tervek szerint felújítják az ultra-last-minute nyaralások értékesítését is. Ennek értelmében az indulás előtt 48 órával, de akár csak másfél órával is lehet majd náluk komplett utakat vásárolni, természetesen az ultra-last-minute elveknek megfelelően jelentős kedvezményért. A jövőben, ha valaki hirtelen kap egy kis váratlan szabadságot és némi pénzjutalmat is hozzá, akár csomagolhat és indulhat a repülőtérre, a GO 4 TRAVEL-nél bizonyosan találnak neki tengerparti pihenést és utazást az utolsó pillanatban is.

A GO4 TRAVEL még egy további fontos feladatot is ellát a repülőtér termináljain. A 2. Terminálra költözés után az iroda munkatársai állnak az utasok rendelkezésére kérdés vagy érdeklődés esetén, az iroda ugyanis információs pultként is üzemel.

„Számunkra igazi sikertörténet a GO 4 TRAVEL elmúlt négy éve itt a repülőtéren.” – hangsúlyozta Alan Bork, a repülőtér fogyasztói üzletágának igazgatója, majd hozzáfűzte: „Nemcsak egyik legfontosabb partnerünk, a Wizz Air képviseletét látják el itt a terminálon, hanem fokozatosan bővítették a szolgáltatásaikat, olyannyira, hogy most már az irodájuk területét is a duplájára kellett bővíteniük. Sok sikert kívánunk partnereinknek itt a 2B Terminálon is!”

Kép és szöveg: Budapest Airport