2024 április 20

RSS Facebook

2012. június 21. csütörtök, 10:10

A Wizz Air bejelentette 16. diszkont bázisát

Értékelés:
(0 értékelés)



Egy új repülőgép és 8 útvonal a macedón állomásról
A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága ma bejelentette 16. diszkont állomását. A macedóniai Skopjén egy teljesen új repülőgép állomásozik 2012. október végétől és már korábban beindított Skopje és London-Luton, illetve Velence-Treviso között közlekedő diszkont járatokon felül hat új útvonal nyílik meg Basel-Mulhouse, Eindhoven, Dortmund, Malmö, Milánó-Bergamo, illetve München-Memmingen repülőterére. Az összesen 8 útvonalon több mint 300 000 utas repül majd évente, így 300 új munkahely jön létre.








A Wizz Air 2004 óta közismerten elősegíti a turizmus fejlődését Kelet- és Nyugat-Európa között, kedvező árai a forgalom növekedését és a munkahelyteremtést segítik elő a kedvező feltételeket kínáló repülőtereken. A skopjei járatok a Wizz Air hálózatának legújabb tagjai, melyekkel a bázis repülőterek száma 16-ra nő, a járatok 78 repülőtéren, 28 országban elérhetők.

"Örömmel jelentjük be, hogy Skopje a 16. diszkont bázisrepülőterünk. Franciaországba, Németországba, Olaszországba, Svédországba és Svájcba közlekedő hat új jártunk elősegíti a macedón turizmus fejlődését és a szükséges munkahelyteremtést. A Wizz Air kedvező árai Skopjében kevesebb, mint két éve elérhetők és a macedón kormány elkötelezettsége, hogy az ország turizmusát közvetlen, kedvező árú repülőjáratok segítségével fejlesszék további Wizz Air járatok beindítását tette lehetővé. A macedón állampolgárok és turisták már nincsenek kiszolgáltatva a drága repülőjáratoknak, illetve átszálló járatoknak. A Wizz Air járataival közvetlenül is eljuthatnak hat országba, időt és pénzt spórolva. A 16. bázis repülőtér és a 6 új diszkont járat beindításának méltó megünnepléseként a jegyüket korán lefoglaló utasok 8.99 Eurótól juthatnak repülőjegyhez a wizzair.com október végétől aktuális útjukra”, - mondta el John Stephenson, a Wizz Air általános vezérigazgató-helyettese.."

Kép és szöveg: Wizz Air