2024 március 29

RSS Facebook

2012. július 18. szerda, 13:48

Középföldére viszi a világot az Air New Zealand

Értékelés:
(0 értékelés)


Középfölde hivatalos utaztatója lett az Air New Zealand légitársaság, miután bejelentették együttműködésüket a két Hobbit filmet készítő New Line Cinemával és Metro-Goldwyn-Mayerrel.

A két évre szóló partnerség eredményeként az utasok Angliából és Észak-Amerikából, illetve odafelé a filmek hangulatában kialakított Boeing 777-esekkel repülhetnek. A fedélzeten különleges biztonsági videót láthatnak és számos, a promócióhoz kapcsolódó élményben lehet részük.






Az Air New Zealand marketing és kommunikációs menedzsere, Mike Tod, nyilatkozata szerint nagyon izgatottak, hogy számos nemzetközi látogatót utaztathatnak 2012. november 28-ára Wellingtonba, ahol A Hobbit: Váratlan utazás című film világpremierje lesz.

Új-Zealand turizmusa korábban a Gyűrűk ura trilógiával való együttműködésből is jól profitált. Ugyanígy, a légitársaság két Hobbit filmhez kapcsolódó promócióba fektetett több millió dollárja szintén világszerte népszerűsti majd Új-Zealandot, mint úti célt.

A légitársaság a Weta Workshoppal dolgozik együtt, hogy az első mozifilm élő hirdetőtáblájává váljon egyik Boeing 777-300-as gépük, a másodiké pedig egy Boeing 777-200-as lesz. A gépek fedélzetén játszott hobbitos biztonsági videót hamarosan forgatni kezdik.

Turizmus Online