2012. július 30. hétfő, 12:56

Pilóta Találkozó és Repülőnap 2012

Értékelés:
(0 értékelés)



Pécs-Pogány Repülőtér (LHPP) 2012. szeptember 1-2.









Kedves Repülést Szerető Barátunk!
Újra Pilóta Találkozóra invitálunk!


Bármilyen módon kötődsz a repüléshez, itt a helyed! Várunk, ha már siklóernyősként, sárkányrepülőként, hőlégballonosként, vitorlázó- vagy motoros gép pilótájaként megismerted, hogy milyen érzés felemelkedni a levegőbe. Várunk, ha légiirányítóként, repülőgép szerelőként, földi kiszolgálóként vagy más módon kötődsz a repüléshez.
Repülős emberként találkozhatsz itt sok baráttal, magas szintű szakmai programokon, előadásokon vehetsz részt, megnézheted a repülőgép gyártók és forgalmazók kiállításait.
Este finom ételek és jó italok mellett, repülős barátaiddal élvezheted a szórakoztató programokat.
Ha még nem tartozol a pilóták közösségébe, de érdekel a repülés világa, akkor is itt a helyed.
A programról:
A repülőgéppel érkezőket már péntek reggeltől fogadjuk. A reptér melletti kemping és az étkező sátor is állni fog már péntek délutánra.
Szombaton tíz órától a STOL repülőgépek versenyével kezdünk, utána pedig egy színvonalas légi bemutatóval folytatjuk a programot. Néhány név a bemutatót repülő pilóták közül: Besenyei Péter, Nádas Tamás, Veres Zoltán, Talabos Gábor, Tóth Ferenc. Szombat este egy zenei programmal zárjuk a napot. Mindkét napon lesznek kiállítások és érdekes szakmai előadások.
Facebook oldalunk itt érhető el: www.facebook.com/pilotatalalkozo
Ha regisztrálsz és rendelkezel bármilyen érvényes vagy lejárt hajózó okirattal, szakszolgálati engedéllyel, mindkét nap INGYENES a belépés a számodra.
Itt tudsz regisztrálni: http://aviatorsmeeting.hu/index.php/hu/regisztracio
Fontos, hogy az ingyenes belépés nem csak pilótákra vonatkozik: a szerelők, a földi kiszolgálók, a légi forgalmi tájékoztatók és irányítók, a légiutas-kísérők és minden aviatikával foglalkozó szakember belépőjegy vásárlása nélkül látogathatja a rendezvényt, ha felmutat a nevére szóló bármilyen „repülős igazolványt”.
A rendezvény ideje alatt a repülőtéren leszállási illeték és a tárolás díj NINCS. Ha le szeretnél iratkozni a Pilóta Találkozó hírleveléről, küld el a „leiratkozom” szót az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ne felejtsd el beírni a naptáradba: 2012. szeptember 1.-2., Pécs-Pogány Repülőtér - Pilóta Találkozó!
Várunk, itt a helyed!


Részletes információk: http://pilotatalalkozo.hu/index.php/hu/


vissza a tetejére