2018 február 25

RSS Facebook

Hirdetés
2012. augusztus 02. csütörtök, 10:07

China Airlines: Magyarországról Kínába

Értékelés:
(0 értékelés)


Már több mint fél éve van jelen a magyar piacon Tajvan nemzeti légitársasága a China Airlines (CI), mely kitűnő lehetőséget biztosít a Kínába utazóknak.

A tajvani légitársasággal utazók Kína 21 városába juthatnak el: Peking, Changsha, Chengdu, Dalian, Fuzhou, Guangzhou, Haikou, Hangzhou, Nanchang, Nanjing, Ningbo, Qingdao, Sanya, Shanghai, Shenzhen, Shenyang, Wuhan, Xi An, Xiamen, Yancheng és Zhengzhou.

Az irodák munkájának megkönnyítése érdekében az összes kínai desztinációt azonos áron kínálja a légitársaság.

Budapestről Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma érintésével Taipei átszállással juthatnak el az utazók a kínai célállomásra, vagy bécsi indulással csupán egy átszállással. A Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai vízum nélkül tartózkodhatnak a tranzitban, de esetleges változásokról mindig érdemes a magyarországi taiwani Irodánál érdeklődni (Taipei Representative Office).

 

Újdonság, hogy Tajvan, Vietnám, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, valamint a Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai hazautazásukkor a megengedetten kivül plusz 10kg csomagot vihetnek magukkal –Fülöp-szigetek esetén  ez plusz 20kg mint a budapesti, mint a bécsi indulás esetén Ingyen változtathatnak dátumot az oda vagy visszaúton.


Kép és szöveg: China Airlines