2024 április 20

RSS Facebook

2012. augusztus 03. péntek, 08:49

Járatot indít Frankfurt-Hahn-ra a Ryanair

Értékelés:
(1 értékelés)


A Ryanair bejelentette, hogy idén télen új útvonalat indít Budapest és Frankfurt-Hahn között (nov. 12-től), illetve új járatokkal egészíti ki eindhoveni (heti 7 járat 4 helyett) és londoni (heti 21 járat, 14 helyett) viszonylatát.







A Ryanair 2012. évi téli menetrendje Budapesten 25 útvonalra bővül, amelyeken több mint évi 2 millió utast tervez szállítani és 2.000-nél több helyben teremtett munkalehetőséget tart fenn a budapesti repülőtéren* - adta hírül mai budapesti sajtótájékoztatóján a társaság.

A Ryanair új, Budapest és Frankfurt közötti, valamint extra eindhoveni és londoni járataira a jegyek több, mint 50%-kal olcsóbbak a WizzAir legolcsóbb jegyáránál - állítja az ír-angol fapados.

Stephen McNamara a Ryanairtől Budapesten elmondta: „A Ryanair határozottan azt tanácsolja minden utasnak, hogy csak stabil pénzügyi helyzetben lévő légitársaságoknál foglalják utazásaikat. A Ryanair járatainak foglalásával az utasok egy olyan légitársaság garantáltan legalacsonyabb árú jegyeihez jutnak, amelynek készpénztartalékai meghaladják a 2 milliárd Eurót. A Ryanair a világ egyik pénzügyileg legerősebb és legeredményesebb légitársasága, amely jó úton halad afelé, hogy idén 400-440 millió Eurós nyereséget érjen el.”

*Az ACI adatai megerősítik, hogy minden 1 millió utas 1.000 helyben teremtett munkalehetőséget jelent.

Turizmus Online