2024 április 18

RSS Facebook

2012. szeptember 12. szerda, 13:51

airberlin: Új Guest Experience részleg kezeli a termékpalettát

Értékelés:
(0 értékelés)


Az airberlin átalakította a termékeivel kapcsolatos ügyekkel foglalkozó „Guest Experience” részlegét. Mostantól ez a részleg kezeli központilag az airberlin termékpalettáját, kihasználva ezzel a vállalaton belüli szinergiákat.








Ezentúl Thomas Ney, Guest Experience Executive Vice President, airberlin, és munkatársai felelnek a fedélzeten és a földön nyújtott valamennyi szolgáltatás kialakításáért és színvonaláért. A „Guest Experience” igazgatóság feladata például az italok és ételek kiválasztása, a legfrissebb Hollywood-Blockbuster összeállítása az inflight entertainment rendszer részére, vagy például a várók kialakítása és a zsúrkocsik beszerzése. Mostantól három további területtel bővül a részleg tevékenysége: „Ground” (várók, sofőrszolgálat), „Cabin Standards” (szolgáltatásnyújtás a fedélzeten) és „Quality Assurance” (minőségbiztosítás).

„Az airberlin folyamatosan javítja szolgáltatásai minőségét, és valamennyi utas számára a megfelelő terméket kínálja. Hosszú távú járatainkon az üzleti és a turista osztályon egyaránt a legnagyobb kényelmet biztosítjuk. Bővítettük a fedélzeti szolgáltatások körét, átalakítottuk a fedélzeti dizájnt, és valamennyi ülést érintőképernyős monitorral szereltünk fel, amelyen az utasok egyénileg választhatnak a szórakoztató programok közül” – mondta Thomas Ney.

Kitüntetés a minőségirányításért
Az airberlin 2012 nyarán, a soron következő TÜV audit során ismét bizonyította, milyen magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt. Németország második legnagyobb légitársasága már 2010-ben, első és egyetlen légitársaságként megkapta a TÜV Rheinland kitüntetését szolgáltatásai minőségirányításáért. Az airberlin négy szolgáltatási területe nyerte el a „Service Quality Managementsystem” tanúsítványt: a számos ajánlatot tartalmazó airberlin.com weboldal, a repülőtéren nyújtott szolgáltatások, a fedélzeten nyújtott szolgáltatások, valamint a légitársaság által a törzsutasoknak nyújtott szolgáltatások.


Kép és szöveg: airberlin