2024 április 19

RSS Facebook

2012. október 17. szerda, 13:44

A Germanwings emeli járatai számát a Stuttgart-Berlin útvonalon

Értékelés:
(0 értékelés)


A Germanwings bővíti Stuttgartból induló járatainak számát: a német diszkont légitársaság 2013. január 1-jétől a jelenlegi max. három napi járatról akár napi hét járatra is felemeli a Berlin/Tegel repülőtérre tartó járatainak számát. A légitársaság így tovább erősíti a stuttgarti repülőtéren betöltött piacvezető szerepét.









A Germanwings Berlinben egyelőre még a Schönefeld Repülőtérre közlekedteti járatait, azonban a téli menetrend életbe lépését követően, 2012. október 28-tól  harmonizálja kínálatát a Lufthansa légitársaságéval. Így a Germawings az új német fővárosi repülőtér megnyitásáig, a Lufthansa-hoz hasonlóan a Berlin-Tegel Repülőtérről indítja és fogadja a járatokat. A légitársaság 2013. januárjától akár napi hét járatot is kínál utasainak Stuttgart és Berlin/Tegel között.

A kínálat bővítésével folytatódik a Lufthansa stuttgarti útvonalainak átültetése  a Germanwings menetrendjébe. A Germanwings és a Lufthansa már az előző év decemberében bejelentette, hogy a Stuttgartból induló közvetlen járatokat a Germanwings kínálatába helyezik át.