2024 április 24

RSS Facebook

2012. november 06. kedd, 12:18

Wizz Discount Club családosoknak

Értékelés:
(0 értékelés)



A Wizz Air elindította új Wizz Discount Clubját, amelyet speciálisan azokra a hűséges ügyfelekre szabtak, akik csoportosan utaznak vagy évente egynél több Wizz Air jegyet vásárolnak. 

 A klubtagság az egy éves tagság alatt minden egyes 12,50 eurót meghaladó viteldíjú, egy útra szóló járat esetén garantált 10 eurós kedvezményt biztosít. A klubtagok és a velük együtt utazó családtagok és barátok (maximum 9 fős létszámig) így most még több megtakarítást könyvelhetnek el azáltal, hogy hűségesek és gyakrabban utaznak a Wizz Air olcsó járatain.











A Wizz Discount Club életre hívása annak a 2012-ben bejelentett folyamatnak a része, amelynek keretében a társaság számos családbarát szolgáltatást vezet be. A Discount Club a korábbi Exclusive Club továbbfejlesztett változata, amely idomul a légitársaság diszkont ajánlatokra nyitott közönsége igényeihez. A Wizz Air utazóközönségének mintegy 20 százaléka üzleti utazó – űáll a társaság közleményében. Ők azok, akik elsősorban igénybe veszik az extra lábhelyet, a gép első két sorában garantált ülőhelyet vagy a rugalmas repülési dátumot biztosító szolgáltatást. 

A Wizz Discount Clubbal a légitársaság a költségekre jobban odafigyelő családoknak kívánja még vonzóbbá tenni úti céljait. A Wizz Discount Club tagság egyszeri éves díja 29.99 euró, és kedvezményeit maximum 9 fő veheti igénybe együttes foglalás esetén. Emellett a Wizz Air a héten bevezette a korai utasfelvételt, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a wizzair.com oldalon már az indulás előtt két héttel elintézzék a check in-t.

Discount Club tagságra a
http://wizzair.com/hu-HU/travel_services/Wizz_Xclusive_Club honlapon lehet jelentkezni.

Turizmus Panoráma Bulletin