2024 április 19

RSS Facebook

2012. november 14. szerda, 11:24

Visszaáll a buszszolgáltatásra a Wizz Air

Értékelés:
(0 értékelés)


A Wizz Air megerősítette, hogy november 13-tól visszatér a buszos szállításhoz, és minden budapesti járat fel- és leszálló utasait buszok viszik majd a gépekhez illetve a terminálhoz.

Az elmúlt héten a légitársaság tesztelte azokat az alacsony költségű beszállási létesítményeket, amelyeket a Budapest Airport ajánlott számára, és amelyek nem tették lehetővé a Wizz Airnek, hogy utasait buszokkal szállítsa. Az átmeneti létesítményeknek használatakor az utasoknak a szabadban, sátrakban kell várakozniuk a járatukra.

A tesztidőszak tapasztalatai és az utasok visszajelzései fényében a Wizz Air bejelentette, hogy visszatér az eredeti beszállítási rendszerhez és buszokkal teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utasok eljutását a repülőkhöz, mivel az átmeneti, alacsony költségű létesítmények nem felelnek meg a Wizz Air szolgáltatási és biztonsági színvonalának. Amennyiben ezek a procedúrák és létesítmények a jövőben jelentősen javulnak, a Wizz Air újra megvizsgálja a reptér által ajánlott lehetőséget – áll a légitársaság közleményében. 

Turizmus Panoráma Bullentin