2024 április 29

RSS Facebook

2011. szeptember 29. csütörtök, 16:08

Újabb SkyTeam légitársaság

Értékelés:
(0 értékelés)
China Airlines B 747-400 China Airlines B 747-400 Boeing

A China Airlines csatlakozik a SkyTeamhez

A szövetségnek most már 15 tagja van és Taipei is felkerült az ázsiai csomópontok közé

A Taipei-ben szeptember 28-án megrendezett ceremónia alkalmával a China Airlines 15. tagként hivatalosan is csatlakozott a SkyTeam szövetséghez. A tajvani légitársaság, a China Airlines, a világ egyik vezető légiszállítója és az első tajvani légitársaság, amely csatlakozik a SkyTeam-hez, megerősítve ezzel a szövetség piacvezető szerepét a kínai régióban.

A China Airlines széleskörű személy- és áruszállítást folytat a taipei központból kiindulva, amely Ázsia egyik legerősebb gazdasági térségében található. Naponta 224 járatot üzemeltet a világ 80 célállomása felé, mégpedig az ázsiai-csendes-óceáni, az észak-amerikai és az európai régióban. Három újabb desztinációval gazdagítja a SkyTeam kínálatát: Japánban Okinawa és Miyazaki, Indonéziában pedig Surabaya.

Desztinációk széles választéka a kínai régióban

A China Airlines kiegészíti a tag légitársaságok, a China Southern és a China Eastern kínálatát, számos összeköttetést kínál Tajvan és 20 kínai nagyváros között, ezzel felülmúlhatatlan kínálatot biztosít a SkyTeam utasainak a kínai régióban.

„Mivel kiváló összeköttetései vannak a SkyTeam többi csomópontjával, a China Airlines csatlakozása fontos lépést jelent mind a személy-, mind az áruszállításban” – jelentette ki Michael Wisburn, a SkyTeam elnök-vezérigazgatója. „A stabil gazdaságú régió kiváló minőséget képviselő márkanevének csatlakozása lehetővé teszi, hogy a SkyTeam a prioritásaira koncentráljon: azaz az ügyfeleknek kínált termékek és szolgáltatások bővítésére a világ minden táján.”

„Csatlakozásunk a SkyTeam szövetséghez jól illeszkedik nemzetközi fejlesztési stratégiánkhoz és jövedelmezőségi programunkhoz” – jelentette ki Chia-Juch Chang, a China Airlines elnöke. „A társaság történetének egyik fontos szakaszáról van szó. Örülünk, hogy együttműködhetünk a SkyTeammel, amely számos előnyt jelent majd utasaink számára.”

A China Airlines utasai máris gyűjthetik és beválthatják a mérföldeket a SkyTeam tagok által üzemeltetett járatokon. A SkyTeam-tagok hűségprogramjaiban résztvevő utasok szintén gyűjthetik és beválthatják a mérföldeket a China Airlines járatain utazva. A China Airlines bekerül a SkyTeam globális kínálatába, különös tekintettel a Tajvannal kapcsolatban lévő céges ügyfeleknek kínált programokra.

Új image

A SkyTeam szövetséghez való csatlakozás alkalmából, a China Airlines megújította a márka image-ét. A márkát jelképező „szilvafavirág” és „kínai pecsét” jeleket egybeolvasztották, hogy egyszerű, modern és harmónikus megjelenésű dizájnnal szimbolizálják a China Airlines identitását. Az új logó hamarosan látható lesz a kijelzőkön, a közleményekben és a világ különböző tájain, az utasoknak szánt termékeken. A China Airlines a SkyTeam első olyan tagja, amely a SkyTeam színeit viselő Boeing 747-400 járatot üzemeltet. A gépet a mai napon mutatták be először.