2024 március 29

RSS Facebook

2013. február 07. csütörtök, 16:15

Egyéves az airberlin Budapest – Berlin járata

Értékelés:
(0 értékelés)


Az airberlin egy éve köti össze Budapestet a német fővárossal, Berlinnel. A légitársaság 2012. február 6-án indította el a két város között napi összeköttetést biztosító járatot Berlinbe. A 2013-as nyári menetrendben a légitársaság napi kettőre bővíti a járatok gyakoriságát és összehangolja az indulások idejét.

„Nagyon elégedettek vagyunk a Budapest–Berlin útvonallal, ezért 2013 májusában növeljük a járatok gyakoriságát, így naponta két járatot indítunk Budapestre és vissza. Ez különösen az üzleti célból utazók számára jelenthet előnyt, akik így ugyanazon a napon repülhetnek oda és vissza. Ezenkívül a Budapestről utazóknak még előnyösebb csatlakozási lehetőséget biztosítunk a nemzetközi járathálózatunkhoz” – nyilatkozta Gergye Ottó, Vice President Sales Scheduled Services, airberlin.




Magyarország nagykövete, Dr. Czukor József is gratulált az airberlin-összeköttetés első születésnapja alkalmából: „Berlinnek szüksége van Budapestre, Budapestnek pedig szüksége van Berlinre. Az airberlin elősegíti a két város közötti kiváló összeköttetést.”

Fotó: airberlin